lauantai 3. tammikuuta 2015

DECEMBER FAVES

69

Ensimmäinen joulukuun suosikki on ehdottomasti toi Ikean lamppu, jonka sain kummitädiltä joululahjaksi. Tykkään kultaisista yksityiskohdista ja tuosta mustavalkoisesta johdosta! Tää on todellakin tarpeellinen kapistus opiskelijan synkkään talveen. 

81

Rannekorut on kans nyt joulukuussa ollut suosikkeina, vaikka itse asiassa vasta loppukuusta näitä enemmän käytinkin. Mä oon jo monta vuotta käyttänyt joka päivä rannekelloo, mut rannekoruja en sit oikeen olekaan osannut käyttää, eikä mulla oo niitä hirveesti ollutkaan. Nyt kuitenkin kun ostin nuo kuvan korut Gina Tricotista, niin oon noihin tykästynyt ja tuun varmasti käyttämään näitä paljon jatkossakin!

82

Joulukuussa oon innostunut yhä enemmän myös bloggaamisesta, valokuvaamisesta ja videoiden tekemisestä. Tässä kuussa oonkin tehnyt 2 videoo blogin puolelle ja postauksia on ilmestynyt aika usein. Oon erityisen iloinen myös uusista lukijoista, joita tässä kuussa on tullut paljon ja ihanista kommenteista, joita oon vielä enemmän saanut! ♥

83

Tämä on pakko laittaa näihin suosikkeihin! Sopivan mieto ja ihana tuoksu. Tykkään tosta pullosta itsessäänkin, se on hirmu kaunis ja kiva pitää esillä. 

20

Nyt viime aikoina oon myös innostunut noista DIY -jutuista enemmänkin, ja erityisesti noista itse tehdyistä ponnareista. DIY-juttuja on tulossa blogiin jatkossakin ja pakko sanoo, että sen jälkeen, kun tein noita ponnareita joululahjaksi ja itselleni, niin en oo paljon muita ponnareita käyttänytkään!

Ootteko ollu samanlaisista asioista innoissanne joulukuussa? Jos ette, mitkä jutut on teidän suosikkeja olleet viime aikoina?

20 kommenttia:

  1. Tarvitsisin itsekkin tollasen lampun, niin varmastikkin suuntaan ikeaan nyt metsästämään. Ja tosi ihania ja suloisia nuo diy-ponnarit :3!
    thisislifeaada.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siellä oli muitakin kivoja, mut ihastuin juuri tohon! Kiitos :3

      Poista
  2. Itelläni on tuo sama vs mielestäni se on ehkä vähän kirpakan hajune mutta tykkään silti. Kivoja suosikkeja. Mun yks joululuun suosikeista on myös vs mut pear glace. Vähän kivat noi diy ponnarit

    VastaaPoista
  3. Oi että toi VS on kyllä tosi hyvän tuoksunen! Ja tosi kivan näkösiä ponnareita, hahah! :-) Ihana postaus ja ihanan simppeli ulkoasu!

    VastaaPoista
  4. Mulla on melko samantyyppinen lamppu ja oon tykänny itekkin. Olen saanut inspiraatiota kaikesta ja kyllä oon innostunu taas bloggailemaan enemmän. Juu, mä oon myös aloitellut videoiden tekemisen, jotenkin koukuttavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! Joo mä ite tykkään kauheesti katella muiden videoita ja sit niiden tekeminenkin on kivaa, niin toivon vaan et joku tykkää katellaki niitä mun videoita :D

      Poista
  5. Oi että mikä blogi! Ja oot tosi nätti myös :)

    •http://lavitaee.blogspot.fi/
    •http://senjamavie.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Kivoja suosikkeja ! Tykkään niin paljo sun kirjotustyylistä. Ja toi vs on kyllä niin ihanan tuoksunen itekki tykkään siitä paljo !

    VastaaPoista
  7. Moikka! viittisikkö käydä kurkkaan mun blogia ku tein sen tänään ja kaipaisin lukijoita ja vinkkejä blogin pitämiseen:)

    http://yestoelisabeth.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Oon joskus ennenkin käynnyt tällä blogilla, ehkä saattanut jättää kommentinkin ? :D Aivan ihania joululahjoja, varsinkin toi putki ! :D Sun blogis on muutenkin tosi mukavanoloinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo :) ja siis eihän noi suinkaan olleet mun joululahjoja paitsi lamppu ja putki, tää oli joulukuun suosikit -postaus :D mut kiitos kuitenkin :)

      Poista
  9. Tosi kivoja kuvia, vitsit noi ginatricotin rannekkorut näyttää söpöille tossa kuvassa! Itsekkin katselin noita alennuksissa, mutta jätin kuitenkin kauppaan kun mulla tuppaa noita rannekoruja olemaan jo vähän liikaa :D

    Mikä objektiivi tossa kolmannessa kuvassa muuten on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Ja joo, ne on tosi söpöt korut :3 aijaa :D ja objektiivi on Canon Ultrasonic 28-90mm :)

      Poista
  10. Sulla on aina tosi ihania postauksia täällä blogissa ja todellakin näissä on hyvä laatu! Ittekkin innostuin joulukuussa kovin valokuvaamaan ja bloggaamaan aktiivisemmin. :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo, tää loma on varmasti vaikuttanut siihen, kun on ollut enemmän aikaa :D

      Poista