lauantai 22. marraskuuta 2014

POROPIPAREITA



Oon tänään heränny harvinaisen hyvällä tuulella ja energisenä, jaksoin heti aamusta ruveta leipomaan. Oon vähän joulufiiliksissä nyt, ehkä se johtuu noista pipareista tai sitten siitä, että kuuntelen joululauluja. Joulutorttuja tehdään äidin kanssa varmaan vielä illalla.

Mä käytin ihan valmistaikinaa, kun se on niin helppo ja nopee ja maku on hyvä niinkin. Noi porot on jotenkin hirmu söpöjä, joten niitä on ties kuinka paljon. Muutaman tollasen tähdenkin tein. Mulla on yleensä taipumusta tehdä pipareista hirmu ohuita ja sitten polttaa ne, mutta nyt yritin tehdä vähän paksumpia ja onnistuin ottamaan ne ajoissa pois uunista, jee!

Nyt taidan hakea imurin ja vähän siivoilla mun huonetta, pitäisi yksi kaappi järjestellä ja muuta. Ja tänään on varmaan tartuttava vielä terveystiedon kirjaan ja luettava sitä vähäsen.

Mites teidän lauantait? Ootteko te jo leiponut pipareita & kuunnelleet joululauluja? Kai marraskuussa saa jo hössöttää joulua?

28 kommenttia:

  1. Oi kun on söpöjä pipareita! Pitää itekkin kohta leipoa jo niitä. Ihanan valee ulkoasu muuten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :3 ja kannattaa leipoo, noi on niin hyviä!!

      Poista
  2. nyt alko ittensäki tehä mieli pipareiD: ulkoasu on iha menevä, ite ehkä ottaisin ton suositut tekstit pois tuolta gadgeteista, se jotenki sotkee ulkoasuu:l mut muuten tykkään!

    VastaaPoista
  3. Nyt teke mieli hirveesti piparia <3 Blogis on tosi kiva, sait uuden lukijan :)

    VastaaPoista
  4. Noms pipareita <3 Mä teen tän vuoden ekan piparitaikinan ihan muutaman päivän päästä, mut vielä en oo ehtinyt pipareita popsimaan :D Haamutuoksu leijaili nenään ku katoin noita kuvia.

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia!<3 Miten saat tuommoiset kuvavälit? Entä muokkaatko jokaisen kuvan koon erikseen tuollaseksi vai saako sen HTML-koodista jotenki? :o

    ruusukirjoittelee.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kuvavälit on HTML -koodista muokattu, jos haluut tarkemmat ohjeet, niin laita mulle vaikka sähköpostia kiiainna@gmail.com :)

      Poista
  6. Ihania pipareita :3 Kelpais kyl! Muutenkin ihan kiva blogi!

    VastaaPoista
  7. Tosi mukavan näkönen blogi, ei liikaa eikä liian vähän mitään. Tekis mieli alkaa leipoo ittekkin noita pipareita, kun katto sun kuvias :D

    VastaaPoista
  8. tätä postausta katsellessa tuntui siltä kun täällä olisi oikeasti ollut juuri leivottuja pipareita, mutta harmiksi ei. kelpais mullekin!

    VastaaPoista
  9. heh, en oo kuunnellu en oo leiponu.. Mutta pihalla on kolmet jouluvalot :) Takapihalla oleva loistaa kauniisti sisällekki, nii aamupimeessä ku herää tai menee nukkumaan, nii vois luulla että olkkarissa hohtaa jo joulukuusi

    Mukava ja hieno blogi :)

    VastaaPoista
  10. Voi vitsi kun alkoi nyt tehdä mieli pipareita ja mekin leivottiin tossa eilen, tosin vaan joulutorttuja. Mieki ootan joulua ihan innolla :)

    VastaaPoista
  11. Mullakin on alkanu joulufiilistelyt jo ja katotaan jos sais leivottua jotain ens viikolla! :) Tykkään muutes sun blogin ulkoasusta! ^^

    VastaaPoista
  12. oi apua, ite olin jo ihan joulu fiiliksis tos jossai vaihees ! en oo viel alkanu tekee mitää joulu ruokii tai mitää, mut kynttilän valosta oon nauttinu jo monena yönä + joulu musiikista ♥
    ihanii kuvii :-)

    VastaaPoista
  13. oi vähänkö kivoja muotteja noi!

    VastaaPoista
  14. Ihanii kuvii ja noi piparit on iha yli söpöi :3

    VastaaPoista