lauantai 1. marraskuuta 2014

LOVELY CANDLE HOLDERS AND A FEW QUESTIONSEnsinnäkin, oon ihan rakastunut noihin H&M Homen kynttilänjalkoihin ja noi pinkit kynttilät on kanssa aika kivat (ne on ostettu TIGERistä).

Mutta en tullut postaamaan pelkistä kynttilänjaloista (enkä myöskään tosta valtavasta puusta, jonka piirsin kuviksessa ja johon meni vaan noin 12-14 tuntia aikaa)! Mulla on tänään ollut sellanen päivä, että oon lukenut vaan terveystiedon kokeeseen ja kirjotuksiin siinä sivussa. Nyt mun pitäis lukee ruotsia vielä, mutta pakko pitää pieni tauko välillä, kun tosiaan en oo tänää niitä juuri pitänyt, mitä nyt syömässä kävin ja aina välillä koneella jotain pientä tehnyt.

Lukemisen ohessa oon saanut muutaman pienen muutoksen aikaan blogin ulkoasussa, mm. favicon on vaihtunut. Uutta banneriakin olen vähän suunnitellut, mutta kertokaas, pidättekö tuosta vai olisiko jokin minimalistisempi ja mustavalkoisempi parempi?

Kiinnostaisko ketään muuten postaukset lukutekniikoista ja -vinkeistä, työpöydästä ja muusta opiskeluun liittyvästä? Niitä voisi olla kiva tehdä...

Mutta nyt vielä vähän ruotsin sanoja ja sitten iltapalalle ja perheen kanssa BigBrotheria katsomaan. BB on meillä se hetki kun koko perhe kerääntyy koolle, paitsi nuorimmat pikkusisaruksista ei jaksa koko ohjelmaa katsoa, vaan hipsivät nukkumaan jollain mainoskatkolla.

16 kommenttia:

 1. Tykkään tosta sun tän hetkisestä banneristas ! Ihanan kesäne jotenki :-)
  & Big brother yhdistää meidänki perhet tääl haha, mut hei ihanii kuvii ja muutenki tosi mukavan olonen tää sun blogis !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, sillä bbllä on joku maaginen voima vetää kaikki tvn eteen, vaikka ehkä noiden meidänkään perheen pienimpien ei tarvis sellasta ohjelmaa katsoa (vaikka eihän se mun päätös ole) :D kiitoskiitos!

   Poista
 2. Ihanan isoja kuvia, ja superkivaat noi kynttilänjalat! <3

  http://viivimiljamaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihan sika kivta noi kynttilän jalta, paljonko makso? :-)

  ❥ wilma-katriina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Moikka :) Nätti ulkoasu mutta pikku vinkki, toi scroll to top menee noitten gadgettejen päältä, kannattaisi poistaa tuo fontti niin ettei mene enään päältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja siis ei se mun läppärillä ainakaa mee :-D ehkä jos jollain tabletilla / mobiililla lukee internettiversioo nii sitte :D

   Poista
 5. kiva ulkoasu ja nättejä kuvia + hyvän pitunen postaus muutenkin! :)

  VastaaPoista
 6. Mitkä aineet aiot kirjottaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aion kirjottaa nyt keväällä saksan ja terveystiedon, sitten syksyllä ruotsin ja matikan ja viimeisenä keväänä ainakin äikkä ja enkku ja bilsa, mahollisesti vielä psyka tai yhteiskuntaoppi :-D

   Poista
  2. No huh huh :D Siinä on tekemistä.. Mä oon nyt tähän mennessä kirjottanut enkun viime keväänä ja nyt syksyllä kirjotin psykan ja äikän. Keväälle jäi vielä lyhyt matikka, pitkä ruotsi ja bilsa. Mä oon ollut ihan helisemässä näiden mun kuuden aineen kanssa ja sä aiot repästä mahollisesti kaheksan ainetta. Arvostan..!

   Poista
  3. Joo niin siinä onkin! Varmaan jää jotain kirjottamatta noista, koska oon nyt jo muutenkin tosi stressaantunu ton koulun kanssa, puhumattakaa niistä kirjotuksista. Mutta tossa on tavotteet! Eikä se 6 ainettakaan ollenkaan huono oo!

   Poista
 7. Apua kauheeta miten ihana blogi !! :'o mitenkäs en oo tänne ennen eksynyt..
  Ihania kuvia ja ihana ulkoasu, tykkään sun kirjoitustyylistä paljon ♡

  VastaaPoista