LISÄÄ MINUSTA

asupostaus

Kiia Innanmaa -blogin takana oon minä, Kiia Innanmaa (what a surprise, right?). Oon 21-vuotias korkeakouluopiskelija, bloggaaja ja innokas valokuvaaja. Asun Tampereella itsekseni, mutta myös pikkuveli ja poikaystävä tuppaavat täällä viettämään aikaansa.

Valmistuin Mäntän lukiosta keväällä 2016 ja syksyllä 2016 aloitin opinnot Tampereen ammattikorkeakoulussa International Business eli kansainvälisellä liiketalous -linjalla, jossa opetus tapahtuu pääosin englanniksi. Valmistun siis tradenomiksi. Opintojen ohella käyn töissä Ur&Penn -kelloliikkeessä. Opintojen ja töiden, sekä tietysti bloggaamisen, ohella elämään mahtuu ihana poikaystävä, kavereita ja liikuntaa.

Blogiani kuvailisin sanoilla monipuolinen lifestyle. Olen aiemmin kirjoitellut niin koulusta kuin muodistakin ja kaikesta maan ja taivaan välillä, mutta viime aikoina ajatukset on selkiytyneet enemmän siitä, millaista sisältöä haluan blogiini tuottaa! Jatkossa siis kirjoittelen sisustuksesta, diy -jutuista, bullet journalista, ihmissuhteista ja parisuhteista, juhlista, kodista, to do listoista ja muista ihanista elämän asioista!

Sosiaalisesta mediasta mut löytää Instagramista  @kiiainnanmaa ja Pinterestistä nimellä Kiia Innanmaa. Blogia voi seurata Facebookissakin!