sunnuntai 27. toukokuuta 2018

JUURI NYT - TOUKOKUU

Toukokuu ja koko kevät on nyt pikkuhiljaa takana päin! Mulla oli tällä viikolla viimeiset koulupäivät, ja niiden jälkeen on ollut tosi huojentunut olo. Aion kyllä kesänkin aikana suorittaa opintoja ja oon superinnoissani uusista jutuista, jotka syksyllä alkaa, mutta pieni hengähdystauko on ihan paikallaan!

toukokuu

Tällä hetkellä...


olen innoissani: syksystä! Hassua, mutta mä en tällä kertaa odota kesälomaa juurikaan! Mulla on nimittäin uusi koulu edessä syksyllä: jätin kansainvälisen liiketalouden opinnot kesken ja jatkan tradenomi-tutkinnon suorittamista ProAkatemialla!


haluan: mökille! Toivon kovasti vapaata juhannukselle, että pääsisin silloin mökille. Ja viimeistään menen sinne sitten, kun mulla on töistä kesälomaa!


luen: seuraavaksi varmaan Idiootit ympärilläni -kirjan. Se kiinnostaisi kovasti!


kuuntelen: espanjan kielisiä biisejä. Oon alkanut opiskelemaan espanjaa ja yritän kuunnella tuttuja sanoja biiseistä.


toivon: että lämpimät kelit jatkuvat koko kesän! En haluaisi, että toukokuussa olisi olleet kaikki ne kesän parhaat kelit, koska oon ollut niin jumissa vielä koulujuttujen ja töiden kanssa sisällä. Haluaisin ehtiä nauttia auringosta!


katson: tai itseasiassa katsoin Bonesin 12. kauden juuri pari päivää sitten loppuun! Paras sarja ikinä!


suunnittelen: kesälomaa. Haluaisin päästä asuntoautolla reissuun, joko äipän tai poikaystävän kanssa!


Kertokaa kommenteissa, mitä teillä on viime aikoina ollut mielessä! Kenties jotain samoja juttuja mun kanssa?

2 kommenttia:

  1. Muistan ku itellä oli viime vuonna tähän aikaan sama fiilis. Odottelin tosin innolla ensin pääsenkö kouluun sisään ja loppu kesäloma meni sitten odotellessa vaan koulua. Nyt olen vaan loman tarpeessa koulun osalta. Kesä tulee vietettyä kampaamossa ja kavereita nähden :)

    VastaaPoista