torstai 4. tammikuuta 2018

TO DO LISTA - TAMMIKUU

Tammikuu ja uusi vuosi on alkaneet! Tässä kuussa onkin tiedossa uusia jänniä juttuja ainakin koulun saralta ja odotan niitä innolla! Kaikenlaista muutakin on tässä kuussa edessä ja tänään jaankin teidän kanssa mun to do listan tammikuulle.

tammikuu

1 | Uuden vuoden uusi projekti! Mulla on ollut tapana viimeisten kolmen vuoden aikana ottaa joka vuodelle jokin uusi, luova projekti kokeiluun ja aion tänä vuonna aloittaa neljännen. Kerron tästä projektista tarkemmin ensi viikon lopulla, mutta tämän aloitus on ehdottomasti tammikuun to do listalla!

2 | Yrityksen perustaminen. Tämä on se jännä, uusi juttu koulun saralla. Mä opiskelen yrittäjyyttä ProAkatemialla ensi kevään ja itse asiassa ensi viikolla meidän pitäisi tiimin kanssa pistää pystyyn oma yritys. En siis ole tekemässä sitä yksin, mulla on ihan huippuja kavereita siinä hommassa ja odotan tätä projektia kyllä innolla! Saa nähdä, mitä kaikkea päästään tekemään!

3 | Joulukoristeet vintille. Mä en malttanut vielä joulukuun lopussa pakata joulukoristeita vintille ja purkaa joulukuusta, ne on tuoneet niin kivaa tunnelmaa tänne! Kai se kuitenkin tammikuun aikana pitäisi saada aikaiseksi, ehkä vaihtaa jotain muuta sisustusta tilalle.

tammikuun to do lista

to do lista

4 | Bujosta toiseen siirtyminen. Tämän oon itseasiassa hoitanut jo heti tammikuun ensimmäisenä päivänä, mutta tämä oli myös listattuna mun to do listalla. Tein jo joulukuussa pohjat erilaisille listoille ja kokoelmille uuden bullet journal -vihkon alkuun ja nyt tammikuun puolella piti vain siirtää kaikki sisältö vanhoilta listoilta uusille!

5 | Ystävänpäivälahjan valmistelu. Kerroin jo itseasiassa 2018 - täältä tullaan! -postauksessa, että aloitin poikaystävän ystävänpäivälahjan valmistelun jo ennen joulua. Hommat jatkuu sen osalta vielä tammikuussa ja aionkin vielä tämän kuun lopulla vinkata teillekin tuosta lahjaideasta. Pysy siis kuulolla!

6 | Kodin järjestely uudelleen. Joulukuun lopulla ostin eteiseen kenkäkaapin ja makuuhuoneeseen kaksi uutta lipastoa. Viime vuonna hankin myös työpöydän pukkijalkojen tilalle pienet lipastot pöydän jaloiksi. Uutta säilytystilaa on siis saatu ja tarkoitus olisikin tässä kuussa järjestää kotia vähän uudelleen, että saisin vaatehuonetta vähän väljemmäksi, tavarat fiksummin saataville ja ehkä jopa vintillä lojuvat "pyhä"astiat tänne säilytykseen, niin niitä tulisi joskus käytettyäkin.

Mitä sun to do listalla on tammikuulle?

4 kommenttia:

  1. Täällä joulukoristeet sai huutia 31.12. vielä ennen kun lähdettiin iltaa viettämään, niin oli kuusi tungettu sinne syvälle... Mutta hyvii tavoitteita, mäkin haluaisin vaihtaa kotona olkkariin asettelua ja muuta luovuutta parantavaa UV lupausta tuli tehtyä :)

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Mä en ole koskaan suunnitellut mitään erityistä to do listaa, mutta voisin joskus kokeilla. :)

    VastaaPoista