sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

10 TREFFI-IDEAA KESÄLLE

Joskus on kiva tehdä jotain muutakin, kun maata kotona ja katsoa leffaa toisen kanssa. Kesällä varsinkin, yhtään jos säät suosii, on hauska käydä treffeillä ja viettää aikaa ulkona! Tänään jaan teidän kanssa 10 treffi-ideaa, jotka sopii hyvin toteutettavaksi kesän aikana.

treffi-ideoita kesälle

1 | Valvokaa auringonnousuun asti ja katselkaa auringonnousua. Tämä on hyvä idea, kunhan seuraavana päivänä on rento sunnuntai, jolloin ehtii nukkua pitkään vaikka vierekkäin.

2 | Tehkää nuotio ja paahtakaa vaahtokarkkeja. Tämä oli mun poikaystävän ehdotus meidän ekoille treffeille ja kokemuksesta voin sanoa, että oli ihanat treffit!

3 | Valitkaa hauska peli (käytännössä mikä tahansa lauta-, kortti- tai videopeli käy) ja asettakaa pieni panos peliin. Häviäjä joutuu vaikkapa tarjoamaan jäätelöt jäätelökioskilla tai hakemaan viikonlopulle ison pussin irtokarkkeja!

4 | Lemppariruokien kokkausillat. Tässä toinen mun poikaystävältä varastetuista ideoista! Sopikaa kaksi treffi-iltaa ja kokatkaa vuorotellen toistenne lemppariruokia. Meillä poikaystävä kokkasi ensin kana-kasvis-wokkia mulle ja mun piti sitten tehdä lehtipihvjeä hänelle seuraavilla treffeillä.

5 | Kokeilkaa jotain kesäistä urheilulajia, joka on kummallekin ihan uusi. Me suunnitellaan suppailun kokeilemista tänä kesänä, mutta esimerkiksi myös melonta tai rullaluistelu sopii hyvin.

6 | Piknik omalla terassilla tai parvekkeella! Varsinkin, jos on lasitettu parveke, ei tarvitse juuri säästä välittää ja piknikin voi pistää pystyyn koska vain!

7 | Käykää yhdessä geokätköilemässä tai metsästämässä Pokemoneja. Ulkoilua ja hauskaa yhdessä tekemistä! Täydellistä ajanvietettä lämpöiselle kesäpäivälle.

8 | Sadepäivän pelikorttiturnaus. Opettakaa vaikka toisillenne uudet korttipelit, joita toinen ei oo tottunut pelaamaan tai pelatkaa tuttuja klassikoita!

9 | Tehkää päiväretki toiseen kaupunkiin. Käykää katsomassa nähtävyyksiä, syömässä jäätelöt tai vaikkapa testaamassa ravintola, jota teidän kotipaikkakunnalla ei ole.

10 | Käykää yhdessä kävelyllä ja kerätkää kukkakimppu. Kimpun voi sitten viedä yhteistä tai jomman kumman kotia piristämään tai esimerkiksi tuliaisena toisen vanhemmille siellä vieraillessa!

Jos näistä kymmenestä ideasta ei löytynyt sopivaa, niin tsekkaa postaus viime kesältä, jossa jaoin 20 kesäistä treffi-ideaa!

6 kommenttia:

  1. Kivoja ideoita kaikki! Pitääpä laittaa muistiin seuraavaks kerraks, kun tulee poikaystävän kanssa tekemisen puute... :)

    VastaaPoista
  2. Ootpas listannut ihania ideoita, jospa näistä jonkun toteuttaisi ♥

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista