tiistai 17. toukokuuta 2016

YO KUTSUT

ylioppilasjuhlat

diy kutsut

ylppäri kutsut

kutsut juhliin

ylppärit

yo juhlat

Mä halusin tehdä ihan itse kutsut ylioppilasjuhliini (vaikka periaatteessa kai virallisen etiketin mukaan kutsuja ei edes lähetetä) ja lähettää ne lähimmälle suvulle ja ystäville. Kutsujen lähettäminen jäi mulla kuitenkin vähän myöhäiseksi, kun etsin kivoja korttipohjia tai muuta materiaalia, josta kutsut askarrella. Löysin Tokmannilta nuo ruskeat korttipohjat ja kirjekuoret ja ne sopi mun visioon, joten ostin ne toissa viikolla ja askartelin lähes koko äitienpäivän noita kutsuja.

Leikkasin kuvioleikkurilla noita sydämiä vanhoista kartoista ja kirjoittelin syvällisen tekstin siitä, miten elämän sanotaan olevan matka ja sitä rataa... Halusin persoonalliset, itsetehdyt kutsut, eikä tällaisia ole kyllä taatusti muilla!

Kertaillaan tässä taas to do -listaa ylppäreihin: kutsut on viime viikolla lähetetty ja päässeet perillekin. Lakki, mekko, kengät ja korutkin koko lailla on. Aika ripsienlaittoon ja kampaajalle varattuna. Kakkuja on tilattu ja kuohuvaa sekä laseja tulossa. Seuraavaksi täytyisi kai miettiä loputkin tarjottavat... Alle 20 päivää juhliin!!

Millä mallilla muilla on juhlien järjestäminen? Ja entä te, jotka ootte jo valmistuneet, onko jotain vinkkejä tai missaanko jotain oleellista? Ja mitä mieltä ootte näistä mun kutsuista?

6 kommenttia:

 1. Mikä toi korttiteksti on kokonaisuudessaan, ku kuvassa ei näy kunnolla? Omiin yo-juhliin kyllä on ehkä 7 vuotta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Elämän sanotaan olevan matka. Olen nyt saavuttanut yhden etapin matkallani, joten tervetuloa juhlimaan ylioppilasjuhliani..." loput tuosta on sitten vain aika ja paikka! :)

   Poista
 2. Oi, todella kivat kutsut! Mäkin halusin tehdä kutsut itse ja niistä löytyikin sitten vaaleansinistä ja kultaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Ja kuulostaa kyllä ihanalta, ovat varmasti kauniit!! :)

   Poista
 3. Ihana idea tehdä kutsut itse! <3 Plus noi sydämet ovat niin söpöjä, ja sopivat toon ruskeaa pohjaan :') http://anskisss.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, munkin mielestä noi kartanpalaset sopi tosi hyvin tohon ruskeeseen :) Kiitos kommentistasi!

   Poista