perjantai 20. toukokuuta 2016

ELÄMÄNI AAKKOSET 2016

A - Aamut. Aamuisin mä tunnun jotenkin olevan tehokkaimmillani, aamuisin on parasta urheilla ja jotenkin sanaan aamu liittyy jo jotain niin positiivista mielessä, että halusin startata nää aakkoset sillä.

B - Brunssi. Hirveän trendikäs sana nykyään. En oo koskaan ollut brunssilla, tosin kai ne brunsseja on jos viikonloppuisin ja lomalla syö aamupalaa vasta puolenpäivän maissa, vai meneekö jo lounaaksi? Mutta sellaisen kunnon pitkän kaavan sunnuntaibrunssin haluaisin kavereille järjestää, kunhan pääsen täältä äidin ja isän nurkista...

C - Croissantit. Jatketaan tolla ruokateemalla. Jos mun pitäis valita yksi ruoka, jota söisin lopun elämääni niin croissantit ei ainakaan olis huono vaihtoehto. Kaikkein parhaita on K-Marketin versiot, sellaisenaan tai suolakurkuilla ja kinkkusiivuilla täytettyinä!

D - Datiivi. Mulla on hirmuinen ikävä saksan kielen opiskelua! Sitä käytiin pari vuotta melkeimpä joka päivä läpi ja nyt sitten lukion viimeisenä vuonna on ollut pakko keskittyä ihan muihin aineisiin. Tarkoitus olisi kuitenkin tässä pääsykoeurakan hellitettyä selailla vanhoja saksan kirjoja, tarkistaa vähän, että mitä kaikkea muistan vielä!

E - Elastinen. Yksi ihan ehdottomia suosikkeja musiikin saralla! Rakastan hänen musiikkiaan, mutta ihailen miehen draivia myös muuten. Ja onhan se nyt hyvännäkönen, ei siitä mihinkään pääse.

F - Feed. Sana, jota en muutama vuosi sitten edes tiennyt, mutta joka nyt kuuluu ihan sellaiseen arkiseen sanastoon. Tällä hetkellä oon aika tyytyväinen mun Instagram feediin, mua voi käydä seuraamassa @kiiainnanmaa!

G - Gasellit. Mun kaveriporukalla on tälläinen whatsapp -ryhmä, jonka nimi tällä hetkellä on gasellit. Älkää kysykö miksi, ei mitään hajuakaan...

elämäni

H - Hali. Mietin h-kirjaimella alkavia sanoja ja kun tää tuli mun mieleen niin sellainen lämmin hymy levisi mun kasvoille, ajatukset siirtyi yhteen ihanaan ihmiseen, jolta oon viimeksi haleja saanut ja tuli onnellinen olo. Halit on ihania!

I - Itku. Mulle luonnollinen reaktio monessa tilanteessa, niin iloisissa kuin surullisemmissakin tapauksissa. Mä en voi sille mitään, enkä tiedä tarviikokaan. On se välillä vähän noloo, kun aina leffoissa nyyhkii ja jotkut biisit saa mut aina itkemään oli tilanne mikä tahansa, mutta tää on osa mua enkä mä tästä muuksi muutu.

J - Joose. Mun ihana ja rakas kummipoika! Ja se on pian jo 3 vuotta! Kauheeta miten nopeasti aika menee, mutta on ollut ihan hirveän hauskaa seurata pojan kasvua, se on nyt jo tosi samanlainen kuin mä. Puolet kummiinsa, niinhän se sanonta menee!

K - Koulu. Joo, oon nyt suorittanut lukion, ei pitäisi olla koulun stressaamassa. Vaan kyllä se on, se seuraava koulu nimittäin. Pääsykokeet ja niiden tulokset jännittää, niin kovasti haluaisin olla koulussa taas ensi syksynä!

L - Lempo. Musta tuntuu, että ainut hyvä biisi tuosta Elastinen feat -ohjelmasta... Odotin aika paljon noilta biiseiltä, koska Elastinen on niin huippu, mutta jotenkin ne tuntuu vähän tekemällä tehdyiltä ja sitä ne kai tietyllä tavalla onkin. Toi Lauri Tähkän ja Elastisen Lempo -biisi kuitenkin iskee muhun!

M - Mökki. Kiistatta yksi lempipaikoistani koko maailmassa! Tuohon yhteen sanaan kiteytyy niin paljon onnellisia muistoja ja odotuksia vielä tulevasta, että mulla ei riitä edes sanat siitä kertomaan.

N - Nuudelit. Oon vissiin alkanut valmistautua todelliseen opiskelijaelämään, koska musta tuntuu että syön nykyään vaan nuudeleita. Ne vissiin on hyvä ateria vuorokaudenajasta riippumatta...

elämäni aakkoset

O - Objektiivi. Bloggaajan parhaimpia ystäviä taitaapi olla objektiivit. Mullakin on niitä jo muutama, tosin tuntuu että koko ajan on selattava nettiä ja pohdittava, minkä haluaisi seuraavaksi. Nykyisistä ehdoton suosikki on 50mm putki ja haaveilen vielä pienemmästä tällä hetkellä!

P - Pulled Pork. Sitä kun saisi nyt, jonkun kunnon sämpylän väliin vaikkapa. Pitänee eksyä jossain kohtaa Subwayhin testaamaan pulled pork sämpylä!

Q - Quizlet. Yksi ihan suosikkisovelluksista / -nettisivuista mm. ruotsin kirjoituksiin ja saksan sanakokeisiin valmistautuessa lukioaikana! Kirjoittelinkin syksyllä enemmän tuosta ja muutamasta muusta sovelluksesta täällä.

R - Ruusut. Mun lempparikukkia! Mä rakastan kukkia muutenkin, mutta erityisesti ruusut ja alppiruusut on hirveän kauniita.

S - Säästäminen. Siinä mun pitäisi opetella paremmaksi... Ensi kesän palkoista aion kyllä laittaa mahdollisimman paljon säästöön asunnon hankkimista ajatellen ja jotenkin päässä on jo monta viikkoa pyörinyt se, että pitäisi perustaa asuntosäästötili, jos joskus haluaa omistusasunnon hankkia...

T - To do -listat. Rakastan näitä. Mulla on kohta vuoden verran ollut käytössä systeemi, että joka päivälle on oma to do -listansa tarkoista asioista, joita sen päivän aikana haluan saada aikaan. Lisäksi kerään kalenteriin muistiin asioita, jotka haluan viikon aikana saada aikaiseksi, mutta ei välttämättä minään tiettynä päivänä. Haluaisin myös enemmän tehdä näitä listoja blogiin, ensimmäinen blogin puolella esillä ollut to do -lista olikin to do: ylppärit.

aakkoset

U - Ulkoilu. Paras tapa aloittaa aamu ainakin näin keväisin auringon paistaessa ja lämmittäessä mukavasti. Tosin oon usein viime aikoina aloittanut aamuni niin aikaisin, että aurinko alkaa paistaa vasta kun tuun lenkiltä kotiin ja rupean hommiin tietokoneen ääressä...

V - Voileipäkakku. Parasta ikinä. Sanoin aiemmin, että jos pitäisi valita yksi ruoka loppuelämäksi, niin se voisi olla croissantit, mutta kyllä tää oikeastaan vie voiton. Ei oo mitään parempaa kun voileipäkakku. Onneks nyt on taas kevät ja kesä yhtä juhlaa (lue: yhtä voileipäkakkua)!

W - Washiteippi. Kirjoittelin aiemmin tässä keväällä Planner lovers Finland:in Heidiltä saamastani ihanasta paketista, josta paljastui yllätyksekseni myös uusia washiteippejä. Muutamia mulla oli ennestäänkin, ne on vaan niin ihania!

X - XXL. Sain joululahjaksi lahjakortin XXL:ään ja ostinkin sillä lahjakortilla itselleni lenkkarit, jotka esittelin tässä postauksessa!

Y - Ylioppilas. Sehän musta ihan pian tulee, apua!! En voi uskoa, että aika menee näin nopeasti ja mäkin oon jo ihan oikeasti valmistumassa...

Z - Zürich. Sveitsiläinen kaupunki, jossa mm. olisi mukava joskus vierailla. Haaveilen ihan hirveästi matkailusta tuonne Euroopan saksankieliselle alueelle: Saksaan, Sveitsiin, Itävaltaan...

Å - Åland. Matkailuteema jatkuu. Tää oli mun aakkosissa vuosi sittenkin, mutta en oo vieläkään päässyt Ahvenanmaalle, joten pidetään tää listalla edelleen.

Ä - Äänestys. Viime keväänä sapetti ihan suunnattomasti se, kun eduskuntavaalit järjestettiin noin kaksi viikkoa ennen mun synttäreitä, eikä mulla näin ollen ollut ikää käydä äänestämässä. Mutta seuraavissa vaaleissa pääsen vaikuttamaan!

Ö -Öljy. En ikinä muista tarkistaa öljyjä autosta, isä aina välillä kysyy että koskas oot viimeks katsonut ja sitten kun mennään yhdessä katsomaan niitä öljyjä niin tilanne sillä saralla on useimmiten melko kehno...

Noniin, sainpahan kaikki aakkoset taas selätettyä. Kirjoittelin näitä viime keväänäkin ja haluan ottaa tästä vuotuisen tavan, niin näkee vähän, mitä asioita sitä milloinkin on pyörinyt mielessä. Viime vuoden postaus täällä!

Onko joku teistä tehnyt vastaavaa postausta? Lukisin mielelläni!

4 kommenttia:

  1. Multa löytyy kyseinen postaus seuraavasta linkistä, mut se on kyllä jo sen verran vanha että vois olla uusintaversion aika...
    http://jennyjmoments.blogspot.fi/2014/08/mun-m-on-musiikki.html

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva postaus x) tykkään sun blogista muutenkin!!

    http://aliisla.blogspot.fi

    VastaaPoista