sunnuntai 15. toukokuuta 2016

BASICS FOR THE SUMMER

kesämekko

ostoksia

Kävin tiistaina Ideaparkissa Lempäälässä vähän shoppailemassa, lähinnä katselemassa kenkiä ja mekkoa ylppäreihin, jotka löysinkin! Niitä en kuitenkaan vielä tässä postauksessa esittele, vaan kerron muutamasta muusta jutusta, jotka löysin.

Kaipasin rentoja kesämekkoja ja niitä löysinkin kaksi! Ensin tää raidallinen, joka on ainakin just nyt ehdottomasti mun suosikki noista kahdesta. Löysin mekon Gina Tricotista ja se maksoi vain 14,95€. Toi on sellainen perus, rento trikoomekko eli mukava päällä ja just sellainen sopivan arkinen. Haluan käyttää arkenakin enemmän mekkoja ja hameita, joten tää oli hyvä ostos!

summer clothes

Ja tässä tää toinen ihana kesämekko! Tässä on vähän pidemmät hihat ja toi paljon puhuttu nyöritys, mutta muuten tää on melko samanlainen, kuin tuo ensimmäinen. Tämän löysin H&M:ltä ja hinta oli 19,95€. Näiden kanssa tuutte varmasti näkemään asukuvia kesällä!

ostospostaus

H&M:ltä löysin myös kaksi ihan perus teepaitaa, halusin v-aukkoisia teepaitoja ja koska nää maksoi vain 4,99€, ostin heti kaksi. Tässä postauksessa muuten näkee hyvin, minkä värisiä mun vaatteet 90%:sesti on, nimittäin valkoisia ja vaalean harmaita, välillä mustia...

rannekello

Ostin H&M:ltä vielä alennuksessa olleen kaulakorun, josta maksoin 3€. Toi on ihanan yksinkertainen ja simppeli, ja oon tykännyt tuota käyttää. Toi on just sopivan simppeli käyttää myös töissä, joten tulee varmasti olemaan mulla paljon kaulassa kesällä. Kellon löysin NewYorkerista hintaan 12,95€.

tiger

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä kuva Tigeristä löytyneistä muutamista pikkujutuista. Mulla on ollut noita kuulakärkikyniä aiemminkin, ja koska tykkäsin niistä ja niistä loppui hetki sitten muste, ostin niitä lisää. Lisäksi ostin noita ihania teippejä (2€/paketti, jossa noi molemmat oli) ja vihkon (4€). Etsin pitkään sopivaa vihkoa, jossa olisi valkoiset, tyhjät sivut, koska haluaisin tehdä tämän tyylisiä "kuvia".

12 kommenttia:

  1. Ihanan toi ensimmäinen mekko! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana toi toka mekko! Voisinkin käydä kattoo, löytyiskö mun kokoo...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on sekin, kiitos! Suosittelen, toi on ihanan rento päällä! :)

      Poista
  3. Toi ensimmäinen mekko on tosi nätti :). Ja todella edullisesti oot saanut sen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep, kiitos! Ja niin oonkin :) Kiitos kommentistasi!

      Poista
  4. Aivan ihania nuo kesämekot!

    https://aliisla.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Ihania ostoksia, mäki tykkään tosi paljon tosta ekasta mekosta! <3

    Janica K.

    VastaaPoista