keskiviikko 10. helmikuuta 2016

20 WINTER DATE IDEAS

Ystävänpäivä on ihan kohta ja monet varmasti miettii, mitä sitä tekisi ystävänpäivänä. Listasin tähän postaukseen 20 ideaa treffeille, mutta monet näistä sopii myös ystävien kanssa hengailulle loistavasti, jos haluat viettää ystävänpäivää kavereidesi kanssa. Muutama idea, esimerkiksi numero 3, olis myös aivan loistavia tuplatreffi-ideoita! Ja mikä estää toteuttamasta näitä muutenkin, kuin ystävänpäivänä! Mulla ainakin on mielessä muutama, mihin aion muruni suostutella...

winter date ideas

1 | Järjestäkää leffailta kotona! Valitkaa ainakin kaksi elokuvaa, niin että kumpikin saa valita ja tehkää jotain hyvää syötävää tai naposteltavaa ja nauttikaa!

2 | Pelatkaa videopelejä yhdessä! Mä oon hirmu kilpailuhenkinen ja videopelien pelaaminen vaikka pleikkarilla tai wiillä on niin hauskaa!

3 | Järjestäkää lautapeli-ilta! Videopelejäkin hauskempaa mun mielestä on pelata Monopolia, Aliasta, Yatzya, Scrabblee ja muita lautapelejä. Ja nää on ehkä vähän romanttisempiakin, vai oonko ainut, joka on sitä mieltä?

4 | Pelatkaa "first word" tai "eka sana" -peliä. Tässä voi oppia paljon uutta toisesta ja tää on varmasti hauska! Ideana siis on kirjoittaa ylös esim. 20 sanaa ja lukea ne sitten ääneen toiselle. Toisen pitää vastata ensimmäinen sana, joka mieleen tulee. Esim. jos mulle sanotaan sana "koira" ja mun mieleen tulee ekana mieleen sana "murina", niin sanon sen. Pelin mielenkiintoa voi lisätä keksimällä jotain erikoisempiakin sanoja kuin koira...

5 | Tehkää iso palapeli! Tähän sain idean mun vanhemmilta, joilla on lähes perinteenä tehdä joululoman aikana joku massiivinen palapeli yhdessä (enemmän tai vähemmän meidän lasten avustuksella/häiritessä). 

6 | Menkää luistelemaan! Luistelu on hirmu hauskaa urheilua ja sen voi ottaa just niin tosissaan tai rennosti kuin haluaa. Ei oo pakko siis vetää hiki hatussa mitään lenkkiä, rennosti vaan liikkumaan ulos! Tai pelaamaan höntsylätkää!

7 | Tehkää lumiukkoversion toisistanne! Tai rakentakaa yksi iso lumiukko yhdessä. Jos lunta vielä riittää siis... Me rakenneltiin mun murun kanssa minilumiukkoja lapsenvahtina ollessamme eräälle pikkuneidille ja en tiedä olinko mä vai se pieni neiti se, jolla oli eniten hauskaa! 

8 | Tehkää ulkona lenkki jalkaisin, suksilla tai vaikka niillä luistimilla ja sitten paistakaa makkaroita tai vaahtokarkkeja nuotiolla/takassa. Se on ihan mahtava tunne, kun ulkoa kylmästä tulee sisälle lämpimän takan ääreen ja lämmittää siinä vaahtokarkkeja!

9 | Menkää seuraamaan jotain urheilua! Varatkaa liput johonkin Liigamatsiin tai käykää seuraamassa vaikka paikallista junnukiekkoilua. 

10 | Käykää paikallisessa museossa tai taidenäyttelyssä. Museot ja taidenäyttelyt ei välttämättä oo niin tylsiä, kuin miltä ne välillä kuulostaa, kunhan valitsee vain itseä kiinnostavan näyttelyn!

treffi ideoita

11 | Käykää tanssimassa yhdessä! Tää on meidän yks ihan lempparijuttuja, lähteä baariin ihan vain tanssimaan, eikä ryypiskelemään. Valitettavasti meidän paikallinen (ja ainoa) tanssipaikka kyllä lopetti juuri tän kuun alussa, että täytynee etsiä jostain uusi lempparimesta...

12 | Viettäkää yhdessä yö hotellissa tai kylpylässä. Me oltiin uutena vuotena yö hotellissa Tampereella ja oli kyllä niin mahtava reissu!

13 | Testatkaa jokin uusi ravintola! Varsinkin, jos on seurustellut pitkään tai tuntenut kaverit pitkään, niin saattaa helposti olla ne samat paikat, missä käy aina syömässä yhdessä (eli Hesburger ja McDonalds...), mutta välillä on kiva käydä jossain ihan uudessa paikassa!

14 | Kokatkaa yhdessä teidän lemppariruokaa! Yhdessä kokkaaminen on mun mielestä hirmu hauskaa. Yleensä se menee kyllä niin, että mä lähinnä maistelen siinä kesken kokkaamisen ja toinen laittaa ruokaa, mutta pääseepähän ainakin yhdessä syömään!

15 | Leipokaa yhdessä. Tähän pätee ihan samat jutut, kuin edelliseenkin kohtaan. Viimeksi leivottiin murun kanssa joulupipareita ja se meni niin, että mä tein ekan pellillisen ja loput 5 pellillistä jäi toiselle, kun mä keskityin syömiseen...

16 | Toistakaa teidän ensitreffit! Missä näitte ekan kerran? Menkää sinne taas ja muistelkaa sitä ensi tapaamista! 

17 | Katsokaa asuntoja yhdessä. Oli yhteenmuutto tai muutto ylipäätään sitten ajankohtaista tai ei, niin musta ainakin on hauska katsella asuntoja ja sohvia ja muita ja sitten väitellä toisen kanssa, että onko se kivannäköinen vai ei. 

18 | Kirjoittakaa yhdessä omat bucket listit tai jopa yhteinen! Mä rakastan listoja ja vois olla hirmu hauska kirjoittaa yhteinen bucket list ja sitten lähteä toteuttamaan yhdessä niitä juttuja siltä listalta!

19 | Kirjoittakaa yhdessä runo tai biisi rivi eli säe kerrallaan. Tää on projekti, joka meillä on vielä kesken, mutta ainakin toistaiseksi se on ollut hirmu kivaa ja avannut mielenkiintoisia keskusteluja!

20 | Ja jos ette voi nähdä toisianne fyysisesti - järjestäkää Skype-treffit! Me jutellaan paljon Skypessä, kun ei asuta samalla paikkakunnalla eikä nähdä joka päivä, mutta oikein treffit niistä voisi järjestää sopimalla, että laittaudutte vähän ja otatte vaikka kupit kahvia itsellenne kumpikin - ikään kuin menisitte yhdessä kahville!

mitä tehdä kullan kanssa

Mikä näistä ideoista kuulostaa parhaalta? Jotain toteuttamisen arvoista? Ja jos teillä on jo suunnitelmat ystävänpäivälle, niin kertokaa kommenteissa, mitä meinaatte tehdä!

14 kommenttia:

 1. Kivoja ideoita! Mä vietän ystävänpäivän tänä vuonna töissä iltavuorossa, mutta onneks mulla on sentään ihan parhaat työkaverit, joten työntekokaan ei tunnu yhtään ikävältä vaihtoehdolta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No hyvä kuulla, että on tuollainen duunipaikka! :)

   Kiitos kommentistasi!

   Poista
 2. Kiva postaus ja TOSI paljon hyviä ideoita!!

  VastaaPoista
 3. Hei olisko ihan mahdoton idea, että tekisitte sun poikaystävän kanssa jonkinlaista postausta näin ystävänpäivän kunniaksi?:)

  VastaaPoista
 4. Ollaan molemmat tällä hetkellä niin kiireisiä, että en usko että ystävänpäiväksi ehditään :D joskus myöhemmin ehkä sitten ;)

  VastaaPoista
 5. Ihania, ja vähän erilaisiakin ideoita, tosi kiva postaus siis! :) Ja voi noi kuvat oli kyl tosi sievät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja yritinkin parhaani mukaan listata myös niitä ei niin tavallisia ideoita :)

   Kiitos kommentistasi!

   Poista
 6. Tosi kivoja ideoita! Tota ekasana peliä täytyykin kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, se on yksi niistä mitä mäkin haluan ehdottomasti kokeilla! :)

   Kiitos kommentistasi :)

   Poista
 7. Kauhian kivoja ideoita :3 pitääpä noiden kavereiden kanssa laittaa kokeiluun :')

  only-my-gamble.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Nää on tosi ihania! Ollaan avopuolison kanssa niin huonoja keksimään mitään fiksua tekemistä joten otan tän listan itelleni talteen. :D Vähän vaihtoehtoja Simpsonien katsomisen ja Guild Warsin pelaamisen tilalle. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja ota ihmeessä, tässä riittää ideoita kyllä muillekin päiville kuin ystävänpäivälle :D ja ei toi Simpsionien katsominenkaan huonolta kuulosta :p

   Poista