sunnuntai 27. syyskuuta 2015

BLOGIYSTÄVÄKIRJA

Bongasin Essin ihanasta blogista tälläisen ystäväkirja-postauksen ja päätin toteuttaa tämän, koska idea vaikutti hirmu kivalta! Muutamaa kysymystä muokkasin, mutta jos postauksen toteuttaminen kiinnostaa omassakin blogissasi, niin kato mun tai Essin kysymyksistä mallia! Postauksen ensimmäinen osio on siis mun suosikkeja ja jälkimmäinen koostuu "oikeista" kysymyksistä.

485

SUOSIKKI...

kaupunki: Tampere! Ne tiilirakennukset ja Pispalan omakotitalot... tykkään arkkitehtuurista Tampereella.

lomakohde: Saksa. En oo itseasiassa koskaan ollut ulkomailla, mutta haluaisin matkustaa Saksaan, että pääsisin käyttämään sitä kieltä!

biisi: Elastisen Tuulettaa, juuri tällä hetkellä tätä kirjoittaessa ainakin. Mulla on niin laaja musiikkimaku, että suosikkibiisit vaihtelee paljon, mutta Elastinen on kyllä yksi pitkäaikaisia suosikkeja.

ravintola & annos: Coyote & härän lehtipihvi! Oi että, tulipa nälkä.

juoma: Jääkylmä Coca Cola Zero maistuu kyllä aina.

leffa: Avatar. Jäätävän hyvä elokuva, jäätävän hyvä stoori ja jäätävän hyvä toteutus. Tää leffa ei vaan vanhene.

sarja: Criminal Minds. Yhtä hyvin olisin voinut mainita Simpsonit tai Rillit huurussa, mutta just tänää Criminal Minds tuntui parhaalta...

kirja: Anna-Leena Härkösen Häräntappoase on sellainen, joka on jäänyt mieleen!

asu: Perusfarkut, Converset, pehmeä iso neule ja hempeän värinen toppi, jossa on pitsiyksityiskohta. Tämä asu on nyt viileämpien syksykelien tullessa ollut ihan luottoasu; se on mukava ja näyttää (ainakin omaan silmään kivalta).

meikkituote: Maybellinen Baby Lips sävyssä Cherry Me

hiustuote: Goldwell Elixir -hiusöljy

sovellus: Instagram! Käytän ihan luvattoman paljon aikaa Instagramissa ja itseasiassa uudistinkin mun feediä tässä joku aika sitten. Mua voi käydä seuraamassa @kiiainnanmaa.

instagrammaaja: Valokuvaaja @jussijeremia :n kuvat on todella inspiroivia ja upeita, suosittelen tsekkaamaan!

486

Millainen on aamurutiinisi?
Tein itseasiassa postauksenkin tästä joku aika sitten täällä, mutta mun kouluaamut on käytännössä hyvin nopeita; petaan sängyn, käyn vessassa, pesen hampaat, puen, syön/otan eväät/"unohdan" syödä ja lähden!

Mitä vaatekaapistasi löytyy?
Paljon sellaisia simppeleitä vaatteita vaaleissa väreissä; nudea, valkoista, kermaa ja harmaata, jonkun verran mustaakin. Lisäksi muutama värikkäämpi ja repäisevämpikin vaatekappale, kuten esimerkiksi tämän postauksen haalari.

Mitä pakkaat mukaan matkalle?
Yleensä paljon ylimääräistä tavaraa, jota en edes käytä. Kamera on kuitenkin joka reissulla sellainen vakiovaruste, jota tulee paljon käytettyäkin!

Mitä teet ollessasi yksin kotona?
Kuuntelen jotain. Mulla on pakko olla aina musiikki soimassa tai telkkari taustalla hälisemässä, vaikken kumpaankaan sen suuremmin keskittyisi. Liika hiljaisuus häiritsee - ellen sitten nimenomaan halua olla hiljaa ja rauhassa...

Mitä laukustasi löytyy aina?
Vähintään yksi huulirasva on aina mukana! Se on niin hirveetä, kun huulet kuivaa ja ei olekaan huulirasvaa...

Mikä on viimeisin sisustusostoksesi?
Bongasin tarjouksessa olevia kynttilälyhtyjä, joissa oli mun mielestä jotain sellaista marokkolaista vibaa ja niitä nappasin neljä itselleni.

Mikä on viimeisin saamasi whatsapp-viesti?
"Joo :D" lukiokaverilta, kun pyysin häntä suunnittelmaan yhtä juttua meidän penkkareita varten, hehe.

Kotikaupunkisi paras paikka shoppailuun, syömiseen ja drinkeille?
Oikeastaan näihin kaikkiin sopii idyllinen Myllyranta - ravintolasta ja saa hyvää ruokaa ja drinkkejä ja vieressä on sisustus- ja vaatekauppoja.

Mitä ostoslistallasi on tällä hetkellä?
Suunnitelen Smart TV:n hankkimista, mutta koska jouduin pistämään muutaman satasen hetki sitten uuteen puhelimeen edellisen hajotessa on tv-hanke hetken katkolla.

Paras tapa tuhlata 50e?
Materialistiminä haluaa sanoa, että uudet kengät, mutta uteliasminä haluaa sanoa matkustaminen tai bensa, joten tiedä sitten...

487

Vastatkaa tekin kommenteissa tuohon viimeiseen kysymykseen, heräsi mielenkiinto muiden mielipiteisiin omaa vastausta miettiessä!

4 kommenttia:

 1. Onpa hauska idea! Voisi omassakin blogissa toteuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otapa joo ihmeessä toteutukseen tämä! :) Kiitos kommentistasi!

   Poista
 2. Mäkin kopsaan tän omaan blogiin! Näitä on mun mielestä kiva lukee. :)

  VastaaPoista