keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

JUNE FAVES

351

Mökkeily. Juhannus mökillä oli ihana pieni loma ja aion ehdottomasti tehdä loppukesänkin aikana kalenteriin tilaa ihan vaan sitä varten, että pääsee mökille rentoutumaan. Ehdottomasti viime kuun suosikkiviikonloppu ja mun suosikkipaikka ikinä! En voi tässä sanoin kuvailla, miten ihanaa tuolla on, se pitää itse kokea. Onko siellä ketään mökkeilyä rakastavaa?

350

Roll-on hyttysmyrkky. Tämäkin liittyy hyvin vahvasti juhannukseen, mutta myös koko alkukesään. Inhoan perinteisten hyttysmyrkkyjen hajua ja sitä suihkuttamista, mutta jo viime kesänä löysin tän hajuttoman (ja oikeasti tuo muuten on hajuton, koska monesti nuo eivät ole sitä, vaikka purkissa niin lukeekin) roll-on hyttysmyrkyn. Toi siis vaan rullataan iholle vähän niinkuin roll-on deodorantti ja hyttyset pysyy poissa!

349

Helpot & nopeat kiharat. Juhliin ja kunnolla laittautuessani mulla menee noin 30-40 minuuttia mun hiusten kihartamiseen. Työ- & kouluaamuina mulla ei oo aikaa kihartaa hiuksia noin kauaa, joten nyt työaamuja varten opettelin helpon ja nopeen tavan kihartaa hiukset ja oon ollut tosi iloinen näistä kiharoista! Tykkään mun hiuksista kiharalla ja nyt niiden kihartaminen ei ole enää mikään iso projekti, vaikka mulla pitkät hiukset onkin, joten olen kihartanut niitä paljon enemmän kuin aiemmin.

P.S. tutoriaali helposta & nopeista kiharoista tulossa ensi viikolla!

352

Farkkuliivi. Kerroin jo ostospostauksessa täällä, että löysin Tampereen muotikirppikseltä kolmella eurolla juuri täydellisen farkkuliivin. Oon hirmu innoissani tuosta edelleen ja viime kuussa sitä tuli käytettyä aika paljon. Tälle on varmasti käyttöä myös loppukesästä ja vielä pitkälle syksyynkin, niin kauan kun vain tuo päällä tarkenen!

Mitkä jutut on ollut teidän suosikkeja kesäkuussa?

2 kommenttia:

 1. Täällä toinen mökkihöperö! Mökkeily on niin ihanaa, on ihan parasta vaan olla ja rentoutua ♥

  www.chiquine.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, en ole ainut! Täysin samaa mieltä kanssasi :)

   Poista