tiistai 10. helmikuuta 2015

DIY YSTÄVÄNPÄIVÄKORTIT

43

Tässä siis ohjeet tai lähinnä ideoita todella helppohin, mutta söpöihin ystävänpäiväkortteihin! Korteista saat merkityksellisiä, kun piirtelet tai kirjoittelet niihin ihania asioita ystävästäsi tai esimerkiksi yhteisistä muistoistanne!

29

Tarvitset siis joko valmiita korttipohjia tai kivan värisiä pahveja, joista askartelet kortit. Kynän tarvitset kirjoittamiseen ja saksetkin ovat tarpeelliset! Kaikki muu on ihan sun oma valinta, mitä haluat korteissasi käyttää. Mä käytin Tigeristä ostamiani erilaisia teippejä, kuviosaksia (jotka myös Tigeristä), kakkupaperia ja lankaa!

31

32

Ensimmäiseen korttiin teippasin palan kakkupaperia kiinni ja kirjoitin siihen ystävänpäivätoivotuksen. Kakkupaperin olis voinut myös liimata tohon, mutta halusin testailla noita mun uusia teippejä, sillä en ollut niitä aiemmin vielä käyttänyt!

33

Ja teippaamalla sen siihen kiinni loihdin myös kortin takustapuolelle ns. kehykset, joiden sisään kirjoitin, miksi ystävä on mulle tärkeä. Tähän vois rustailla myös vaikka jonkun söpön runon tai piirtää ihanan kuvan, jos on hyvä semmosessa!

41

Seuraavassakin kortissa taiteilin noiden teippien kanssa, liimasin pitsiteippiä yläreunaan ja kirjotin teipillä tekstiä. Leikkasin alareunan kuviosaksilla. Osa tekstistä näkyy vähän huonosti, mutta ihan mahtavaa ystävänpäivää siinä toivottelin!

39

40

Tää oli tosi simppeli, niinkuin nää kaikki muutkin kortit. Otin narun kaksinkerroin, kiedoin sen kortin ympärille ja solmin rusetille. Vähän kuvioteippiä ja ystävänpäivätoivotus ja valmista!

36

38

Tää kortti on mun oma suosikki & vaati ehkä vähän enemmän, kun muut kortit, mutta superhelppo tääkin oli! Ton rusetin kanssa piti vähän taiteilla, mutta sain sen onnistumaan. Tein solmun langan päähän, ettei se tule tuolta ensimmäisestä reiästä lävitse ja neulalla sitten pujottelin sen tosta pahvin lävitse.

35

Toi kultainen ja pitsi näyttää tosi söpöltä yhdessä ja toi teippitaiteilurusetti onnistui ihan kivasti heti tollain ekalla yrittämällä.

Mikä näistä helpoista korteista on teidän suosikki? 

8 kommenttia:

 1. Rakastan näitä sun paperi DIY juttuja ! Harrastatko sattumoisin kalentereita tai kirjekaverijuttuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mutta mitä tarkoitat kalenterien harrastamisella? Kirjekavereita mulla oli joskus ala-asteella, mutta ei enää pitkiin aikoihin ole ollut. Se voisi kyllä olla mielenkiintoista vieläkin ! :3

   Poista
  2. Outo sana näin suomeksi. Mutta siis että omistat jonkun aivan upean kalenterin ja pysyt koristelemaan sitä tunteja post it lapuilla ja erilaisilla teipeillä ja tarroilla :) Piti kysyä noista kirjekavereistakin sen takia kun oot selvästi paperin rakastaja!

   Poista
  3. Ahaa ! Siis joo, kyllä mulla kalenteri on ja se on täynnä postitejä ynnä muuta mutta en mä sitä sinänsä harrasta sillä tavalla :D olis kyllä kivaa kun olis sellainen superhieno kalenteri!

   Poista
 2. Tää oli tosi hyvä ja suloinen postaus!

  Blogisi on arvosteltu: http://vilmaadalinnea.blogspot.fi/2015/02/blogeja-osa-1_10.html

  VastaaPoista
 3. Ihanan freshi postaus ja kivat kuvat !
  http://fabuliciouscc.blogspot.fi

  VastaaPoista