lauantai 27. joulukuuta 2014

DISCOUNT FINDS

Ihana Lindexin talja karvaliivi! Noi oli -50% rekissä Elon Lindexin rekissä viime viikon perjantaina ja nappasin ton heti mukaani! Hintaa jäi n. 25€ Otin koon M, että on mukavan muhkee ja iso ja lämmin ja sitä se kyl onkin! Jouluaattona tota jo testailinkin, on oikeesti ihana ja lämmin päällä. Ja toi on kivan pitkäkin, ylttää melkeen polviin asti! Tossa on 4 (tai 3 en oo satavarma) hakasta, et sen saa halutessaan ihan kiinnikin, mut ne on ovelasti ton karvan väriset ja piilossa, ettei ne heti näy.

 Mun täytyy nyt heti myöntää, etten oo ennen tota liiviä ostanut Lindexistä mitään. Sieltä en oo vaan koskaan löytänyt mitään kivaa. No nyt löysin sit viikon sisään (toi on maanantaina ostettu Koskarin Lindexin aleista) kaks vaatetta Lindexistä. Toi oli -70% ja hintaa jäin noin 9€. Tätä en oo päässy vielä testaamaan, kun äiti välttämättä halusi ostaa ton mulle joululahjaks ja sain ton sit vasta aattona, mut oon varma et käyttöö löytyy kyllä. Toi pinta on ihana ja oon jo pitkään ettiny tollasta helmaa!


 Nää ihanat rannekorut on Gina Tricotista, siellä oli korut puoleen hintaan ja näistä maksoin noin 5€. En oo aiemmin hirveesti rannekoruja omistanu, enkä oo niitä vähiäkään juuri osannu käyttää, mut noi on kyl ollu nyt jo monta kertaa käytössä, vaikka viime viikon perjantaina noi ostinkin. Ihanan simppelit ja toi K on kiva! Noita oli siis toki muitakin kirjaimia! Ja noihan siis oli kaikki kolme samassa setissä, erikseen niitä ei myydä.


 Huomasin viime viikolla Glitterin instagramista, et 19. päivä tulee myyntiin noita Victoria's Secret body mistejä ja kun olin just sillon kerran menossa ostoksille, niin pakkohan noita oli käydä testaamassa! Olin aluks vähän epäileväinen, kun mulla on astma ja mitään tuoksuja en oikeen voi käyttää. Toi oli niistä kolmesta mitä siellä oli enää jäljellä niin miedoin ja siks uskalsinkin sen sit ostaa. Toistaseks oon tykänny, enkä oo saanu mitää kohtausta (hehe)! Toi makso siis 14,90€ ja on just sopivan mieto ja kivan tuoksunen!


 Tämäkin on tarjouksesta ostettu! K-Citymarketissa oli tarjous et K-Plussakortilla -30% kaikista kihartimista tai jotain ja olin tollasesta jo haaveillut. Joulupukiltakin toivoin tota, mut äiti vihjas sit maanantaina ku Tampereella oltiin, että en tota tuu saamaan jouluna, niin ostin sit itse. Tulee kivoja kiharoita ja erityisesti tykkään tosta tuesta! Kumpa suoristusraudoissakin olis tommoset, niin palomies-Kiian ei aina tarvis ihmetellä, et mihkä laittaa ne jäähtymään!


 Ja kun lämpökäsittelee hiuksia, niin pitää tietysti olla kunnon lämpösuoja. Käytän TRESemmeen shampoita ja hoitoaineita ja valkkasin sit saman merkkisen lämpösuojan. Tää suojaa 230°C asti ja kun toi kiharrin lämpiää vaan 200°C, niin riittää vallan mainiosti. Korvia tää ei valitettavasti suojaa, oon nimittäin polttanu vasemman korvani ihan punaseks tolla kihartimella!

Ootteko löytänyt mitään kivaa aleista joulua ennen tai nyt sen jälkeen? 

8 kommenttia:

  1. Olisi kiva jos esittelisit sun joululahjat! Videolla/kuvina :) sulla on ihana blogi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edellisessä postauksessa niitä jo vähän onkin, sen tarkemmin en taida esitellä, niitä näkyy sit aina sillon tällön täällä :) mutta kiitos :3

      Poista
    2. Miksi et esittele lahjojasi?

      Poista
    3. No en mä koe sitä välttämättä olennaiseksi :D toisaalta, nyt kun sitä on toivottu, niin saatan vaikka tehdäkin videon :)

      Poista
  2. Toi tressemmen lämpösuoja on iha ykkönen! :)

    VastaaPoista
  3. Uu kivoja juttuja oot löytäny, ja ihanan valoisia kuvia! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :) Joo oon tyytyväinen kuviin, nyt kun on noi kirkkaamat lamput täällä mun huoneessa niin saakin hyviä kuvia! :)

      Poista