maanantai 4. tammikuuta 2016

WINTER HAUL (GIFTS & SHOPPING)

695

Ihan ensiksi haluan tässä uusien ostosten, joululahjojen ja poikaystävän muuten vaan mulle ostamien juttujen sekamelskassa esitellä nää mun ihanat uudet lakanat! Sain poikaystävältä joululahjaksi mm. noi ja ne on niin ihanat. Jos mun pitäis kuvailla niitä yhdellä sanalla, niin se sana olis luksus. Tossa seuraavassa kuvassa näkyy paremmin toi kuvio, mutta noi raidat on ikään kuin pieniä, tummansinisiä neliöitä. Mä en oo ihan varma mistä noi lakanat on tai minkä merkkiset ne on, mutta ihanat ne on silti! Toi metallinhohtoinen tyyny maksoi 5€ Löytötexin alessa ja ostinkin niitä kaksi tuossa joulun alla itselleni.

696

Lakanoiden lisäksi sain poikaystävältä tuon harmaan viltin joululahjaksi. Se on Tokmannilta, mutta hintaa en tiedä. Oltiin yhdessä kaupassa, kun poikaystävä tuon osti ja ihastelin miten pehmeitä nää viltit on. Se väitti ostavansa sen mummollensa joululahjaksi ja selitti ummet ja lammet että toi varmaan sopisi niiden olohuoneeseen, kun mummo kuulemma tykkää harmaasta. Ja sitten aattoiltana avasin yhden mun paketeista ja toi olikin siellä!

Turkoosin torkkupeiton ostin Ideaparkin Minimanin alennuksesta 10€:lla. Muistan katselleeni jotain vastaavaa kuviota H&M Homen nettisivuilla joskus muinoin, mutten sitten koskaan päätynyt sieltä tilaamaan. Sit kun näin tuon peiton ja vielä alennuksessa, niin olihan se pakko kotiutta...

697

Tigerissä piti taas shoppailla vaikka ja mitä. Viime kerralla, kun esittelin ostoksia, niin mulla oli vähän isompi, marmorinen vihko ja noita samanlaisia kynttilöitä. Nytkään en voinut kävellä kynttilähyllyn ohi ostamatta mitään (noi maksaa 50snt / kpl) ja marmorisen vihkon otin ensi vuonna alkavaa projektia varten. Ostin myös paketin, jossa oli seitsemän pientä washiteippirullaa, mutta niistä annoin kaksi pikkusiskolle. Kuvassa on tummansininen, turkoosi, pinkki ja keltainen yksivärinen sekä turkoosi pilkullinen teippirulla. Ostin vielä pari pakettia korjausteippiä, ennenkö mun nykyinen loppuu.

698

Tuurin reissulla löydettiin (lue: mä löysin ja ylipuhuin poikaystävänkin tykkäämään näistä) poikaystävän kanssa nää Arabian sesonkiväriset Koko-mukit ja koska keräilen tuota Koko-sarjaa muutamassa värissä, napattiin noikin kärryihin. Paketoin ne meille joulupakettiin ja kirjoitin molempien nimet siihen ja sitten aattona naurettiin, että niin sitä saa mieleisiään paketteja, kun ostaa ja paketoi ne itse!

699

Tää taitaa olla tän postauksen yks lempparijutuista! Kun näin ton mekon NewYorkerissa, ajattelin ensin, että toi on ihan kiva. Sovituskopissa tykästyin ihan hirveesti ja se oli pakko ostaa, kun hintaakaan ei ollut kuin 19,99€! Toi on vähän paksumpaa materiaalia ja just sopiva syksyyn, kevääseen, talveen ja vaikka vähän viileämpiin kesäpäiviinkin. Hihat on 3/4-mittaiset ja helma ulottuu vähän polvien yläpuolelle. Mun mielestä noi raidat ja nyörit tekee tosta vähän sellaisen seilori-tyylisen, vai mitä mieltä ootte?

701

Aatonaattona piti äkkiä käydä H&M:llä aikaa kuluttamassa, mutta löysinhän mä sieltä tälläisenkin. Biker-tyylinen takki maksoi alunperin 49,90€, mutta se oli puoleen hintaan. Mä en tiedä mikä mulle on viime aikoina tullut, mutta oon alkanut hamstraamaan takkeja itselleni ja vaikka nyt juuri olin aatonaattona tämän ostanut, niin silti viime viikolla katselin taas vaikka mitä takkeja. En oo koskaan ajatellut olevani takki-ihminen, mutta ompa musta tainnut tulla sellainenkin.

702

Poikaystävän mielestä mun pitäisi käyttää enemmän värejä, koska valkoinen, harmaa ja musta eivät kuulemma ole värejä. Mustakin jopa menee, muttakun käytän sitäkin liian harvoin. Se halusi ostaa mulle tuon tummanpunaisen teepaidan ja mä halusin ostaa valkoisen teepaidan, joten päädyimme kompromissiin: se ostaa mulle molemmat. Paidat on NewYorkerista ja hintaa niillä oli 2,95€ / kpl.

Tuota punaista lähdettiin sieltä itseasiassa hakemaan yhden Gina Tricotista ostetun nahkahameen pariksi, mutta tässä postauksessa ei sitä hametta nyt oo esillä. Yritin ja yritin kuvata sitä, mutta en millään saanut hyvää kuvaa! Alkoi olla jo niin hämärää, ettei kamera osannut millään tarkentaa siihen... Tarkoitus olisi kuitenkin esitellä se myöhemmin esimerkiksi jossain asupostauksessa, kiinnostaisiko?

703

H&M:llä sovittelin noita vähän pidempiä kynähameita. Mulla on jo monta kynähametta, mutta ne kaikki on niin lyhyitä, että välillä ne päällä on vähän alaston olo. Noi ylettää sentään polviin tai vähän yli, riippuu miten ylös vyötärön nostaa. (Enää kauluspaita, silmälasit ja piikkikorot, niin oon ehta sihteeri!) Hintaa hameilla oli 9,99€ / kpl.

700

Autolla ajamista varten oon etsiskellyt nahka- / mokkahanskoja, koska perussormikkaat liukuu rattia pitkin, eikä niillä saa kunnon otetta. Ostinkin noi hanskat H&M:ltä ja hintaa niillä oli 19,99. Kaulakoru on myös sieltä, alennuksesta ostettu, mutten millään muista maksoinko tuosta 5€ vai 7€!

704

Tämän kuvan jutut on olleet esillä jo joulukuun suosikeissa, mutta ajattelin laittaa ne vielä tännekin, koska tykkään niistä niin kauheesti! Olin etsinyt rannekelloa ja löysin H&M:ltä tuon hintaan 14,99€ ja nappasin samantien mukaani - oli nimittäin viimeinen siinä hyllyssä! Kaulakoru on Tuurin kyläkaupan koruliikkeestä ja poikaystävä osti sen mulle. Tuosta joulukuun suosikit -postauksesta voi käydä lukemassa nolon tarinan tuohon koruun liittyen...

705

Ja viimeisenä nää Seppälän sormukset. Mun ei ollut varsinaisesti tarkoitus ostaa mitään sormuksia, mutta mun piti löytää jotain, että sain hyödynnettyä koko 20€ arvoisen etusetelin. Ostin alennuksessa olleen alusvaatteen (jota en esittele täällä) ja etusetelistä oli vielä reilut 6€ käyttämättä, joten nappasin sitten kaksi alennuksessa ollutta sormussettiä siihen kaveriksi. Molemmat setit maksoivat 5€ / kpl.

16 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia ja lahjoja! Erityisesti tykkään noista sormuksista♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mustakin ne on aivan ihania ja ovat olleet jo kovalla käytöllä :)

      Poista
  2. Sulla on tosi kiva blogi! Varsinkin isot ja hyvälaatuiset kuvat on mun mieleen :) Sait uuden lukijan!

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon!! Valokuvaus on mulle intohimo ja se on sellanen asia johon haluan panostaa ja jossa haluan kehittyä & toivon sen näkyvän täällä blogissakin :)

    Kiitos paljon kommentistasi!

    VastaaPoista
  4. Pakko vihdoin kommentoida sulle, kun oon lueskellu sun blogia jo parisen kuukautta! Jotenkin aina vaan päädyn tänne enkä pety koskaan, sulla on ihania kuvia ja kirjotat kivasti:) mä liityn sun blogiin niin ei jää postaukset huomaamatta, haha! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos, että viimein uskalsit sitten kommentoida, näitä kommentteja on aina niin mukava saada! Ja kiitos hirveesti ihanasta palautteesta & mahtavaa saada sut lukijaksi :)

      Poista
  5. Oi kaikkee ihanaa ♥ Varsinkin tuon ekan kuvan tyynyyn ihastuin heti avatessani tän postauksen :)

    VastaaPoista
  6. Noi mukit on ihanat♥ Samoin sormukset. Kivoja juttuja oot löytäny :)

    VastaaPoista
  7. tosi kivoja juttuja kaikki! Varsinkin toi kello on niin kivan näkönen..:D

    http://mywayjenna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Ihania jutskia! Noi sormukset, love love! Katselin eilen ihania housuja mut pahus ku en tänään enää löytänyt niitä kahdesta eri H&M:n liikeestä.. D: Ite en oo siis ostellut oikeen mitään joulualejen aikaan, harmittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä sormuksista ;) Voi ei, oiskohan niitä sit nettikaupassa vielä..? Mut hei aina tulee uusia alennusmyyntejä, että ehtiihän sitä viä sitten ;)

      Poista
  9. Äää ihan täydellinen tuo nyöripaita <3 Itsellä on samankaltainen toppi ja tykkään siitäkin ihan hirveästi! Sun blogi on muutenkin tosi kiva ja ihana ulkoasu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tai se on mekko, mut on se kyllä ihana! <3 Ja noi nyörijutut on kyllä kivoja! Kiitos paljon!!

      Poista