sunnuntai 17. tammikuuta 2016

MY BEST PHOTOS FROM 2015

Project Blog -porukalla päätettiin laittaa jakoon meidän suosikkikuvia viimevuodelta. "Suosikkikuvat" on toki laaja käsite ja sovimmekin, että jokainen saa ymmärtää sen niinkuin haluaa ja toteuttaa postauksen sen mukaan. Suosikkikuva voi siis olla vaikka ihana muisto jostain hetkestä, joka on tallentunut tärähtäneeksi puhelinkuvaksi tai sitten suunniteltu onnistunut valokuva. Kun mä katselin noita viime vuoden kuvia, niin olisin voinut jakaa tässä vaikka mitä: kuvia mun ajotunneilta, synttäreiltä, poikaystävästä, perheestä ja ihanista läheisistä - niitä kuvia, mihin liittyy rakkaimpia muistoja. Päätin kuitenkin ottaa linjaksi lähinnä ne onnistuneet kuvat, joihin toki liittyy erilaisia muistoja myös!

1

Nää kuvat on juhannuksen tienoilla mökkireissulla räpsittyjä. Rakastan mummun kukkaistutuksia siellä mökillä ja kuljen aina kameran kanssa ympäri pihaa ottamassa kuvia, varsinkin sateen jälkeen, kun noi vesipisarat näkyy noin kauniisti. Se tuoksu sateen jälkeen on ihana!

4

Muistan tän aamun! Mä oon aamuihminen ja rakastan aamuja ja aikaisin heräämistä ja erityisesti auringonvaloon heräämistä, ja halusin viime keväänä kirjoitella täydellisestä aamusta tänne blogiin. Yhtenä aurinkoisena kevätaamuna sitten nappasin kameran käteen ja äiti oli vielä käynyt hakemassa tuoreita croissantteja just sille aamulle, olin niiin onnellinen niistä!

6

Nämäkin kuvat on mökiltä, tai ensimmäinen itseasiassa mökkitien varresta ja jälkimmäinen sitten mökin pihasta. Makrokuvaus on alue, jolla mulla todellakin on parantamisen varaa, mutta rakastan näitä onnistuneita ötökkäkuvia! Ötököistä en sinänsä pidä, mutta niitä on ihan kiva kuvata...

5

Tulitikkutehdas, Tampere. Vitsi mikä paikka!! Vanhat tehdasrakennukset ja erityisesti tiilirakennukset on mun mielestä aivan ihania ja tää on kyllä yks ehdottomista suosikeista. Toukokuussa tehtiin reissu sinne mun hyvän ystävän kanssa ja saatiin saaliiksi ihan käsittämätön määrä valokuvia, joista oisin voinut useammankin valita tähän postaukseen, mutta valitsin kuitenkin tän.

7

8

Näitä kuvia otin asupostausta varten kesällä. Löysin itselleni ton ihanan haalarin ja paloin halusta päästä esittelemään sitä täällä blogin puolella. En malta odottaa, että ilmat taas lämpenis ja pääsisin käyttämään tuota! Jotenkin tykkään näistä kuvista ihan hirmuisesti, kun tykkään tosta haalaristakin ja olin just värjännyt hiukset ja testailin tota (ei-oikeaa) nenäkorua.

10

Tää kuva on meidän syksyiseltä Helsingin reissulta. Lähdin mun kaverin Mandin ja mun poikaystävän kanssa Helsinkiin Indiedaysin Bloggers' Inspiration Dayta varten. Se oli kyllä ihan huippu tapahtuma ja oon edelleenkin erittäin iloinen, että sain kutsun sinne!

3

Tässä kuvassa on mun ihana ystävä Janna! Me pidettiin kesällä kunnon valokuvaussessio ja jaoinkin kuvia blogin puolella photoshoot -postauksessa. Otettiin kuvia upeissa maisemissa ja mulla todellakin oli ihana ja kaunis malli. Tää oli ehdottomasti yks koko vuoden parhaista kuvausreissuista!

11

Tää mun oli pakko laittaa tähän postaukseen! Varmaankin vuoden paras ruoka, haha! Syyslomareissulla pääsin taas syömään jo vuotuiseksi perinteeksi muodostunutta ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä kanaa kummitädin luona.

2

Tässä on mun ehkä onnistuinein kuva itsestäni koskaan. Tai ainakin yksi niistä! Toukokuussa keksin, että toi meidän autotallin seinähän on ihan kiva tausta asukuville, mutta ehdin vain nämä kuvat siinä räpsiä. Viikkoa myöhemmin isä nimittäin osti peräkärryn pikkuveljen mopoa varten ja nyt sitä säilytetään tolla tallin ainoalla siistillä seinustalla (kaikkialla muuallakin on jo jotain, autoja, renkaita ja vaikka mitä...). Näistä kuvista tykkään kuitenkin paljon!

9

Näin tammikuussa ajattelin lopettaa tän postauksen vähän talvisempaan kuvaan (vaikka yllätys yllätys, suurin osa tän postauksen kuvista on olleet aika aurinkoisia ja kesäisiä, koska rakastan kesää). Tää kuva on otettu itseasiassa just ennen syyslomaa, kun tuli ensimmäiset vähän viileämmät kelit. Samalla kertaa kun tän kuvan otin, niin kameran muistikortille tallentui myös muita ihan onnistuneita kuvia, jotka julkaisin täällä!

Tässä siis mun viime vuoden onnistuneimmat kuvat (ja linkkien takana vielä lisää kuvia)! Käykää katsomassa muidenkin Project Blog -tyttöjen kuvat:


Mitkä näistä kuvista on teidän suosikkeja? 

7 kommenttia:

  1. Ihanan pirteitä kuvia! Tykkäsin erityisesti tuosta viimeisestä :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! Ja joo, toi viimeinen on kyllä munkin mielestä hyvin onnistunut :)

      Poista
  2. Kiitos paljon!! Ja ihana kuulla positiivista palautetta ulkoasusta, kun oon noiden koodien kanssa pari viikkoa vääntänyt ja banneria ja sivupalkkia uusinut :D !

    Kiitos kommentistasi !

    VastaaPoista
  3. Ihanan positiivisia postauksia sulla <3

    VastaaPoista
  4. Oih, ihania kuvia! Tuli kauhee ikävä kesää, kun näitä katto! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! Joo, niin mullekin tuli tätä postausta tehdessä :D

      Poista