keskiviikko 13. joulukuuta 2017

10X EN IKINÄ

Ainon blogista löytyi superhauska postaus 10 asiasta, mitä hän ei ikinä tekisi. Mun mielestä tota postausta oli niin hauska lukea, että halusin myös kasata oman listani 10 asiasta, mitä en ikinä tekisi! Toki sitä ei ikinä tiedä, mitä elämä tuo tullessaan, mutta en usko, että ikinä tuun tekemään näitä asioita.

ei ikinä

1 | En ikinä ottaisi hämähäkkiä tai käärmettä lemmikiksi. En ikinä halua edes nähdä kodissani moisia, pieniä tai isoja. Käärmeitä ainakaan. Pienistä hämähäkeistä nyt vielä selvitään, jos pikkuveli tai poikaystävä hankkiutuu niistä eroon!

2 | En ikinä muuttaisi Lappiin. Tarpeeksi pimeää ja kylmää aina täällä etelässäkin!

3 | En ikinä lähtisi mukaan tosi-tv sarjaan. Tykkään katsoa näitä ohjelmia, mutta en kyllä ikinä uskaltaisi mennä mihinkään tv-kilpailuun tai muuhun sarjaan.

en ikinä

4 | En ikinä tekisi monen sadan euron ostosta tai muuta isoa päätöstä ilman, että kysyisin apua äidiltä, isältä tai esimerkiksi poikaystävältä. Pyydän usein myös myyjän apua ostopäätöstä tehdessä ja muissa isoissa elämän päätöksissä kerään monen eri läheisen mielipiteet ennen omaa päätöstäni.

5 | En ikinä hyppäisi laskuvarjohyppyä tai benjihyppyä. Varmaan pyörtyisin ennen hyppyä, jos edes yrittäisin. Korkeet paikat ei oikeen oo mun juttu...

6 | En ikinä söisi suklaan ja salmiakin yhdistelmää. Siinä on kaksi asiaa, mitä mä en voi sietää ja mikään ei kuulosta niin inhottavalta kuin suklaa, jonka sisällä on salmiakkia/lakua tai toisinpäin.

7 | En ikinä vuokraisi kotia tai ostaisi mitään isoa testaamatta. Ostin joku aika sitten sohvan, ja vaikka katselin niitä netistä, en olisi ostanut sieltä mitään koeistumatta sohvaa ensin. Liikkeessä testasinkin sohvan jokaisen nurkan istuen ja maaten, että varmasti sain sellaisen, mistä pidän!

marimekko

8 | En ikinä lähtisi yksin lomalle ulkomaille. En usko, että mulla olis kovin kiva reissu, jos ei olis jotain rakasta ihmistä mukana matkassa!

9 | En ikinä ottaisi isoa, näkyvää tatuointia. Juuri nyt en usko, että tuun ikinä ottaan mitään tatuointia, edes pientä, mutta oon varma, etten ainakaan ota mitään isoa tatuointia näkyvälle paikalle kehossani. Tatuoinnit on mun mielestä kivannäköisiä, mutta mä taatusti kyllästyisin sellaiseen tai muuttaisin mielipidettäni sen suhteen, jos itselleni sellaisen ottaisin.

10 | En ikinä viettäisi joulua ilman mun perhettä. Poikaystävä lähtee tänä jouluna ulkomaille, mutta mä en ikinä viettäisi joulua pois Suomesta ja pois mun perheen luota. Ei se oo joulu ollenkaan ilman perhettä!

Mitä asiaa sä et ikinä tekisi?

8 kommenttia:

 1. Kiva lista, mulla on samoja juttuja! Mä en ikin haluaisi käärmettä tai hämistä, pelkään et naapureilla olis semmosia ja et ne tulis viemäristä meille kylään :D Mutta oon ottanut 2 kertaa asunnon vastaan ilman että oon käynyt katsomassa niitä :) Mulla on myös isoja näkyviä tatskoja ja voisin käydä ulkomailla yskin lomalla :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Apua, olispa hirveetä jos noin kävis ja joku käärme vaan ilmestyis kylppäriin :D

   Poista
 2. Onpa kiva postaus! Mä just rakastan suklaan ja salmiakin yhdistelmää <3 Etenkin Lakridsin tuotteet on rakkautta. Mut kämppää en vuokrais toista kertaa tutustumatta siihen ensin kunnolla. Jouduin nimittäin pakon edestä tekemään niin viime muuton kanssa, ja kämppä olikin aikamoinen järkytys :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha, toiset tykkää ja toiset ei. Just tota pelkäänkin, koska kuvien perusteella kämppä voi olla ihan eri kun mitä se on todellisuudessa. Viime muuton aikana esimerkiksi löysin yhden kivan kaksion, johon ihastuin, mutta kun menin sitä katsomaan, se olikin järkyttävässä kunnossa oleva yksiö :D

   Poista
 3. Jee kiva että säkin teit tälläsen postauksen! :) Muuten aika samoilla linjoilla sun kanssa, mutta benji- ja laskuvarjohyppy on ehdottomasti mun to do listalla! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit & kiitos hyvästä ideasta! Noniin, toivottavasti pääset toteuttamaan! Mä en ikinä pystyisi enkä uskaltaisi :D

   Poista
 4. Kaikki paitsi ysi on mulla samoja! Tai no sekin riippuu siitä, mikä luokitellaan näkyväks paikaks... Kasvoihin en ikinä ottais tatskaa, mutta esimerkiks olkavarteen siihen suunnilleen hauiksen päälle haluaisin jonkun kivan tatskan, tietty hyvin suunnitellun, plus sen kohan saa helposti peitettyä, jos vaikka töissä ei saa näkyä tatskoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha noniin, hauska kuulla :D Toi on kyllä hyvä pointti. Jos mä joskus ottaisin tatuoinnin, se olis kans niin että sen sais peitettyä helposti sitten tarvittaessa. :)

   Poista